2016 YDS SONBAHAR DÖNEMİ SINAV SONUÇ EKRANI (ÖSYM) | İlim ve Medeniyet

06 Eylül salı günü itibariyle YDS sınav sonucuhenüz açıklanmadı. Peki YDS sınav sonucu ne zaman açıklanacak. Sınava giren binlerce kişi YDS sınav sonucunu merak ediyor.

YDS SINAV SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLA

2016 YDS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2016 YDS sonbahar dönemi sınavı, 4 Eylül Pazar günü 9.30’da yapıldı. Bu sınavın sonuçları, 22 Eylül 2016 tarihinde ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr/ internet sitesinden duyurulacak.

YDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı) sonbahar dönemi sınavı 09.30’da başladı ve 180 dakika sürdü. Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerinden gerçekleştirilen sınavda adaylara 80 soru yöneltildi.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavı nedir?

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS), Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) talimatıyla Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilecek olan merkezi bir sınavdır.

Geribildirim

Mail adresiniz gizli kalacaktır.


Biz Kimiz?

Gayemiz, asırlardır mirasçısı olduğumuz medeniyetin gelişimine katkı sağlamak adına kurduğumuz ilim halkasındaki ilmî faaliyetleri geniş kitlelere ulaştırmaktır.

Cemiyetimizde, genç ve hareketli yazar kadromuz ile Siyaset, Hukuk, Ekonomi, Sosyoloji, Edebiyat ve Tarih gibi ilmî alanlarda gerek akademik gerekse de gündeme ilişkin yazılar kaleme alınmaktadır.


İletişim


Küçük Çamlıca Mahallesi, Filiz Sokak, No:3
Üsküdar/İstanbul