İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÖĞRENCİ KONTENJANLARI | İlim ve Medeniyet

Güçlü akademik kadrosu ile her geçen gün nitel ve nicel olarak gelişimini sürdüren İstanbul Medeniyet Üniversitesi 2016-2017 akademik yılında 910 lisans öğrencisi daha merhaba diyecek.

Önümüzdeki akademik yılda;

Edebiyat Fakültesi “Bilgi ve Belge Yönetimi 30”, “Felsefe 40”, “Tarih 40”, “Sosyoloji 40”, “Türk Dili ve Edebiyatı 40; Hukuk Fakültesi 80; Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi “Elektrik-Elektronik Mühendisliği 60”, “Fizik Mühendisliği 40”, “Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) 40”; Sağlık Bilimleri Fakültesi “Hemşirelik 60”; Siyasal Bilgiler Fakültesi “İktisat 40”, İşletme 60”, “Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 60” Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İngilizce) 60”, “Uluslararası İlişkiler 40”; Tıp Fakültesi 120”; Turizm Fakültesi “Turizm İşletmeciliği 40” ve Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Türk Mûsikîsi Bölümü* 20 lisans öğrencisi kabul edecek.

İstanbul Medeniyet Üniversitesini tercih edecek adayların ihtiyaç duyacakları; akademik birimler, öğrenci kabul edecek programlar, taban puanları, kontenjanlar, genel kayıt işlemleri, genel kabul koşulları, değişim programları, yabancı dil eğitimi, barınma, kredi/burs imkan ve işlemleri, ulaşım, beslenme ve sosyal aktiviteler gibi konulardaki bilgiler üniversite internet sitesinin aday öğrenci sayfasında yer almaktadır.

İlim ve Medeniyet olarak, İstanbul Medeniyet Üniversitesi’ni tercih eden ve tercih etmek isteyen bütün öğrenci kardeşlerimizin İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile ilgili sorularına cevap vermeye ve onlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya hazırız.

 

davet mektubu

 

Geribildirim

Mail adresiniz gizli kalacaktır.


Biz Kimiz?

Gayemiz, asırlardır mirasçısı olduğumuz medeniyetin gelişimine katkı sağlamak adına kurduğumuz ilim halkasındaki ilmî faaliyetleri geniş kitlelere ulaştırmaktır.

Cemiyetimizde, genç ve hareketli yazar kadromuz ile Siyaset, Hukuk, Ekonomi, Sosyoloji, Edebiyat ve Tarih gibi ilmî alanlarda gerek akademik gerekse de gündeme ilişkin yazılar kaleme alınmaktadır.


İletişim


Küçük Çamlıca Mahallesi, Filiz Sokak, No:3
Üsküdar/İstanbul